Șoc în PNL: Liberalii ar putea rămâne fără candidat la Primăria Generală. Munteanu ar fi refuzat să semneze declarația de integritate

Șoc în PNL: Liberalii ar putea rămâne fără candidat la Primăria Generală. Munteanu ar fi refuzat să semneze declarația de integritate
Foto:adevarul.ro

UPDATE: Potrivit unor surse, Vasile Blaga și Ciprian Ciucu ar fi printre variantele din care liberalii ar urma să nominalizeze un nou candidat pentru Primăria Capitalei.

UPDATE: În cadrul ședinței PNL, Marian Munteanu ar fi fost pus să semneze declarația de integritate, dar ar fi refuzat să facă acest lucru.

Luni, Munteanu a declarat pentru B1 TV, în cadrul emisiunii moderate de Nelu Barbu pe B1 TV, că nu a semnat această declarație, dar nu are nicio emoție să o semneze. (Detalii AICI)

Semnarea unei astfel de declarații presupune faptul că persoana în cauză declară pe propria răspundere că nu a promovat și nu promovează un discurs discriminatoriu, bazat pe ură, nu a fost implicată în promovarea unor valori ce contravin statului de drept și nu a luat parte la infracțiuni sau cazuri de corupție.

Ședință importantă marți seară la PNL București, după dezbaterile aprinse declanșate în urma desemnării lui Marian Munteanu drept candidat la Primăria Generală. Nemulțumirile față de această nominalizare s-au intensificat marți, când Ovidiu Raețchi, candidat din partea PNL în Sectorul 5, a declarat că se delimitează de Munteanu.

Acesta nu este singurul care a avut o astfel de atitudine. Ceva mai puțin tranșant a fost Mironescu, propus pentru Primăria Sectorului 6, care a declarat că Munteanu ar trebui să-și pună la punct un program și că, până atunci, nu ar fi tocmai indicat să iasă în stradă și să li se adreseze bucureștenilor.

Un cuvânt important de spus l-a avut și Mircea Quintus, președintele de onoare al partidului, care le-ar fi cerut colegilor lui să găsească o altă persoană pentru a o susține în cursa electorală.

Potrivit știri pe surse, un liberal a declarat că ”Marian nu are cum să își facă campanie pentru că trebuie să răspundă la tot felul de întrebări”.

În acest context, liberalii ar putea opta pentru o altă persoană pe care să o sprijine pentru Primăria Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`