Simona Spătaru (USR), despre Nicolae Ciucă: E un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2024, 21:46
Senatoarea USR Simona Spătaru. Sursa foto: Simona Spătaru / Facebook

Senatoarea USR, Simona Spătaru, a spus în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că Nicolae Ciucă este “un candidat care nu pare a fi niciodată implicat”.

„În cei 3 ani de conviețuire cu PSD la guvernare, a lipsit complet viziunea liberală”

Mai mult, Simona Spătaru a precizat că dacă ar fi ca Nicolae Ciucă să câștige alegerile prezidențiale, „o să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii”.

“Cred că e nevoie PNL să asume un raport de mandat. El lipsește, desigur, știm că tot anul președintele Iohannis și-a căutat un serviciu. Acum, președintele Nicolae Ciucă sigur că insistă pe cuvântul acesta, stabilitate, de 3 ani îl auzim, alătură și responsabilitate.

În opinia mea, e un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii. Aceasta este problema, că în cei 3 ani de conviețuire cu PSD la guvernare, a lipsit complet viziunea liberală, nu au fost apărate niciun fel de inițiative liberale, dimpotrivă. Și atunci toată această notă de plată după această guvernare se răsfrânge, desigur, asupra candidatului Nicolae Ciucă, care mai mult își dorește, în opinia mea, să-și găsească un loc cald, unde să se retragă și să fie un bun soldat”.