Simona Spătaru, despre un eventual pol de dreapta: Nu cred că el va fi format înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale (VIDEO)

Simona Spătaru, despre un eventual pol de dreapta: Nu cred că el va fi format înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale (VIDEO)
Foto: Simona Spătaru / Facebook

Senatoarea USR Simona Spătaru a vorbit despre ultimele alegeri din acest an, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și s-a arătat de părere că un eventual pol de dreapta nu va fi format mai devreme de primul tur al alegerilor prezidențiale.

Simona Spătaru (USR), pe B1 TV, despre alegeri

„Eu cred că timpul este scurt pentru a vorbi într-adevăr despre niște programe, despre niște măsuri politice. Aș vrea, față de campania de la europarlamentare și de la locale, focusul să fie despre unde mergem cu România, pe partea economică, măsuri, desigur, pentru politica externă, lucruri mult mai aplicate”, a declarat senatoarea USR.

„Deja noi, prin Elena Lasconi, facem practic toată munca asta în teritoriu, de dialog cu oamenii, și nu pe diverse platforme sau fugim din fața lor, ci mergem și au mers, e deja de două săptămâni prezentă în diferite județe, și oamenii sunt foarte specifici în problemele lor. Întreabă ce o să se întâmple cu pensiile, ce o să se întâmple cu taxarea pe salariu”, a adăugat Simona Spătaru.

Ce a spus despre eventuala formare a unui pol de dreapta

Întrebată dacă va exista un astfel de pol, Simona Spătaru a răspuns: „Nu cred că el va fi format înainte de primul tur. Cred că discuția este pentru a prefigura un plan de viitor un plan de viitor românilor, pentru, practic, a transpune o idee, o viziune, cum va putea arăta un Guvern al României începând din decembrie încolo și cred că la acest punct se referă și domnul Ciucă sau reprezentanții PNL”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)