Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)

Publicat: 17 10. 2024, 22:22
Foto: Simona Spătaru / Facebook

Senatoarea USR Simona Spătaru a comentat cazul dronelor, joi, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și s-a arătat de părere că „așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern”.

Simona Spătaru (USR), pe B1 TV, despre cazul dronelor

„Practic, rămânem cu faptul că ne rugăm să nu se întâmple vreo nenorocire, de orice fel, să nu fie vătămată vreo persoană sau bunurile unei familii. Este tot ce se pare că se face de către Guvern (…), de un an de zile discutăm despre eșuarea acestor drone sau survolarea lor în spațiul teritorial al României”, a declarat senatoarea USR.

„Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern, de asemenea, nu văd de ce nu ia în serios faptul că oamenii acolo se tem. Au fost reportaje date de dumneavoastră, reale, oameni care se tem atunci când primesc aceste mesaje RO-Alert, nu au unde să se ascundă. Te mai gândești și la faptul că mulți dintre ei au familiile într-un alt loc (…). Sunt lucruri pe care le ignoră Marcel Ciolacu și guvernul pe care îl conduce”, a adăugat Simona Spătaru.

„I-am așteptat în Parlament cu această modificare, degeaba (…). Uitați-vă că intrăm în curând în noiembrie, textul nu mai reușește să ajungă în Parlament. Dacă nici asta nu este incompetență, eu nu știu ce este”, a mai spus ea.