Simona Spătaru: De doi ani, PNL se topește în PSD. Nu cred că a mai rămas vreo fărâmă de liberal autentic în acest partid. Asta este, de fapt, ceea ce reprezintă PNL în acest moment, în România (VIDEO)

Simona Spătaru: De doi ani, PNL se topește în PSD. Nu cred că a mai rămas vreo fărâmă de liberal autentic în acest partid. Asta este, de fapt, ceea ce reprezintă PNL în acest moment, în România (VIDEO)
Foto: Simona Spătaru / Facebook

Senatoarea USR, Simona Spătaru, a criticat PNL-ul, în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV.

Simona Spătaru spune că “de doi ani, PNL se topește în PSD”. De asemenea, senatoarea a mai spus că nu crede că a mai rămas “vreo fărâmă de liberal autentic în acest partid”.

Senatoarea Simona Spătaru a mai precizat și faptul că „inechitatea din sistemul de pensii s-a făcut cu semnătura și cu decizia Guvernului Ciucă-PNL”

„De doi ani de zile, PNL se topește în PSD”

„De doi ani de zile, PNL se topește în PSD. Nu cred că a mai rămas vreo fărâmă de liberal autentic în acest partid. Și iată că și măsurile pesediste le vin mănușă, deci inclusiv în comunicare, cât și în acțiuni, în proiecte. Măsura corectă, măsura pe care PNL-ul trebuia să o ia era atunci când pe masa Parlamentului se afla reforma pensiilor. Când măsura corectă era să aducă, într-adevăr, echitate pentru toate categoriile de persoane care ieșeau la pensie, după același calcul, astfel încât să nu se creeze aceste praguri. O pensie specială foarte mare pe alte criterii, persoanele care muncesc mulți ani mult defavorizate de calcul, de algoritmul din lege. Ceilalți care vor să iasă foarte repede, sub 50 de ani, știm că este o avalanșă de ieșiri la pensie la 47, 48 de ani, din mai multe sisteme de muncă din România, au fost avantajate de asemenea, de PNL”, a declarat Simona Spătaru.

„Toată inechitatea din sistemul de pensii s-a făcut cu semnătura și cu decizia Guvernului Ciucă-PNL”

„Deci toată inechitatea din sistemul de pensii s-a făcut cu semnătura și cu decizia Guvernului Ciucă-PNL. Cât timp avem asta, ca realitate, ca o lege adoptată în Parlament de Guvernul Ciucă-Ciolacu și Ciolacu-Ciucă, asta este, de fapt, ceea ce reprezintă PNL în acest moment în România. Nu mai cred că mai e vreun dubiu și faptul că nu mai pot să iasă de sub fustele PSD-ului nicicum, atunci preferă să se bată, probabil, cu PSD inclusiv pe electoratul acestuia”, a mai precizat senatoarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei