Silvia Dinică (USR), despre ultimul sondaj apărut privind intențiile de vot la prezidențiale: Poza asta arată ceea ce își dorește coaliția PSD-PNL să vadă românii. Vor să transmită mesajul că nu există nicio altă alternativă

Silvia Dinică (USR), despre ultimul sondaj apărut privind intențiile de vot la prezidențiale: Poza asta arată ceea ce își dorește coaliția PSD-PNL să vadă românii. Vor să transmită mesajul că nu există nicio altă alternativă
Sursa foto: Facebook / Silvia Dinica

Senatoarea USR, Silvia Dinică, a comentat în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, ultimul sondaj CURS privind intențiile de vot la alegerile prezidențiale.

Conform sondajului CURS, pe primul loc se află Marcel Ciolacu, cu o cotă de 32%, apoi Nicolae Ciucă, cu 19%, Mircea Geoană – 15%, George Simion – 14%, Elena Lasconi – 11%, Diana Şoşoacă – 5%.

„Poza asta arată ceea ce își dorește actuala coaliție să vadă românii”

Silvia Dinică consideră că acest sondaj arată, de fapt, dorințele coaliției PSD-PNL, nu realitatea. Ea a subliniat că sondajul arată o imagine favorabilă pentru coaliție și că PSD și PNL vor transmită mesajul că nu există o altă alternativă.

“În primul rând, sondajul acesta, de acum, e o poză și e, cumva, o poză foarte convenabilă pentru coaliția PSD-PNL. Practic erau primii 3, primii 3 care știm sunt susținuți de PNL, PSD și Mircea Geoană, care e independent, dar e PSD. Deci, cumva, poza asta arată ceea ce își dorește actuala coaliție să vadă românii, mai ales românii care nu urmăresc foarte atent viața politică, pentru că vor să transmită mesajul ăsta, că nu există nicio altă alternativă.

Noi USR avem candidat. Avem Elena Lasconi, candidatul pentru prezidențiale și este un candidat de dreapta, care o să vină cu soluții și cu mesaje cât mai clare, astfel încât poza asta să se schimbe și realitatea alegerilor să fie alta”.

„Cearta asta este, cumva, una de fațadă”

Întrebată ce părere are despre cearta dintre PNL și PSD, senatoarea USR a răspuns:

“Cearta asta din coaliție e doar o ceartă, din nou, pentru cei care urmăresc televiziunea și vor vota curând, pentru că eu nu am văzut în toți anii ăștia ca PNL-ul să se fi opus real la vreuna dintre măsurile care erau departe de a fi măsuri de dreapta și dacă nu gândim în termeni de ideologie, erau măsuri care nu ajutau românii și nu am văzut o poziție, nu am văzut o o încercare reală de a schimba. Hai să ne gândim chiar și la taxa pe boală la care au girat-o, au votat-o și după aceea păreau că se opun ei. Deci nu am văzut decât un spectacol pentru televizor în care cearta asta este, cumva, una de fațadă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`