Silvia Dinică (USR), despre revolta românilor din Leeds: „Sunt imagini foarte greu de privit. Reacția este una deosebit de gravă și deosebit de violentă” (VIDEO)

Silvia Dinică (USR), despre revolta românilor din Leeds: Sunt imagini foarte greu de privit. Reacția este una deosebit de gravă și deosebit de violentă (VIDEO)
Sursa foto: Silvia Dinică / Facebook

Senatoarea USR Silvia Dinică a declarat în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, că revolta provocată de români în localitatea britanică Leeds, după ce autoritățile au încercat să ia copiii unei familii, ridică multe semne de întrebare.

“Sunt imagini foarte greu de privit. Din video se aude că aceștia vorbesc în Română. Mie nu mi-a fost foarte clar dacă nu au înțeles ce voiau să facă autoritățile și au reacționat violent sau care este exact contextul de acolo.

Dacă erau stabiliți de foarte mult timp în Marea Britanie, dacă erau stabiliți legal, dacă erau cunoscuți pentru astfel de violențe și ce se întâmplă cu cei cinci copii, au fost abuzați în trecut, erau înscriși la școală?

Sunt o mulțime de semne de întrebare acolo. E clar că reacția este una deosebit de gravă și deosebit de violentă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`