Silvia Dinică (USR) desființează promisiunea lui George Simion, cu case la 35.000 de euro: Asta e dovada, e de netăgăduit. Sunt niște minciuni și niște promisiuni (VIDEO)

Silvia Dinică (USR) desființează promisiunea lui George Simion, cu case la 35.000 de euro: Asta e dovada, e de netăgăduit. Sunt niște minciuni și niște promisiuni (VIDEO)
Sursa foto: Silvia Dinică / Facebook

Senatoarea USR, Silvia Dinică, a criticat în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, promisiunea de campanie a lui George Simion, aceea că va oferi românilor case la doar 35.000 de euro, dacă va ajunge președintele României.

„Ce dovadă mai clară că nu poți construi la prețul pe care îl spune Simion pe afiș, cu 35.000 EUR?”

Silvia Dinică a ținut să sublieze că acestea sunt doar niște minciuni și niște promisiuni. “Cred că lumea începe să înțeleagă, într-o proporție foarte mare”, a mai spus senatoarea.

“Eu cred că foarte mulți dintre oameni înțeleg că acestea sunt doar niște promisiuni mincinoase, inclusiv copiii. Am auzit un copil care întreba, pe stradă, zice ‘cum e posibil să scrie asta pe un panou, că așa ceva nu se poate’, asta cu tăierea dobânzilor. Și m-am bucurat că înțeleg că un mecanism de piață se construiește altfel.

E foarte bine că apare acest element de noutate, care e, de fapt, generat de propria lor strategie proastă, să pui panoul electoral în zona în care finanțatorul partidului AUR construiește cu 200.000 EUR case. Ce dovadă mai clară că nu poți construi la prețul pe care îl spune Simion pe afiș, cu 35.000 EUR? Adică asta e dovada, e de netăgăduit.

Sunt niște minciuni și niște promisiuni, și lumea eu zic că începe să înțeleagă, într-o proporție foarte, mare și cei care n-au înțeles încă, vor înțelege și ei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:39 - Nicolae Ciucă: Am ajuns la Galați, în zonele lovite de calamitate și voi rămâne aici peste noapte. Solidaritatea și compansiunea fac o comunitate puternică (VIDEO)
21:18 - Inundațiile au făcut prăpăd în estul României. Imagini cutremurătoare din Galați, județul care se confruntă cu cea mai dificilă situație (FOTO)
20:58 - George Stângă (PNL), despre inundațiile din Galați: Zona nu este la primul eveniment de acest fel. Cei responsabili nu au învățat nimic. Prefectura și Consiliul Județean au dat dovadă de un amatorism ieșit din comun (VIDEO)
20:32 - România, victorie dramatică împotriva Chinei în Cupa Davis. Cezar Crețu a adus punctul decisiv, după un nou succes în trei seturi
20:14 - Cutremur sâmbătă în România
19:57 - Patriarhul Daniel lansează un „apel la solidaritate cu persoanele grav afectate de inundații”: „Clericii și credincioșii sunt încurajați să contribuie activ la ajutorarea acestora”
19:33 - Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, împreună în zonele afectate de inundațiile din estul țării. Liderii PSD și PNL ar urma să rămână acolo peste noapte
19:14 - Rusia amenință că va transforma Kievul într-un „uriaș punct topit”. Dmitri Medvedev îi critică pe „pompoșii imbecili anglo-saxoni”
18:53 - O fetiță de 3 luni a murit într-un incendiu. Bunica ei a fost rănită grav în încercarea de a-și salva nepoatele
18:33 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 – 21 septembrie 2024. O eclipsă care ne arată că totul se întâmplă în avantajul nostru (VIDEO)