Silvia Dinică: Românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație (VIDEO)

Silvia Dinică: Românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație (VIDEO)
Sursa foto: Silvia Dinică / Facebook

Atunci când o să decuplăm zona asta de mare zgomot politic și o să ne ducem către o discuție reală pentru cetățeni, atunci o să putem să mergem înainte, a declarat senatoarea USR Silvia Dinică, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Silvia Dinică (USR), pe B1 TV: Românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație

„Eu cred că românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație. Dacă ar fi să așezăm discuție pe niște direcții clare, ar trebui să fie în zona în care să spunem clar cum aici, în țară, românii vor fi respectați, nu vor mai fi alții privilegiați și va fi tratament egal pentru toată lumea și cum facem să scoatem influența asta nocivă a politicului din zone în care, de fapt, distrug economia, distrug educația, distrug sănătatea”, a declarat Silvia Dinică.

„Pentru că așteptările, și ale celor care ne privesc, dar și ale românilor în general, când discut pe stradă, sunt educație de calitate, respect și servicii de calitate atunci când ajung în spital și, în general, în momentul când ai o nevoie, dacă ești plătitor de taxe și mai ales dacă ai fost plătitor de taxe toată viața ta și acum ești la pensie, să simți că ești respectat și să ți se acorde ajutorul”, a adăugat ea.

„Nu e nimic foarte complicat. Atunci când o să decuplăm zona asta de mare zgomot politic și o să ne ducem către o discuție reală pentru cetățeni, atunci o să putem să mergem înainte. În ce configurație? Evident că USR a mers pe o guvernare de dreapta, dar o guvernare de dreapta care să creadă în lucrurile astea, pe care să se poată construi o discuție sinceră, onestă, autentică”, a mai spus senatoarea USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`