Silvia Dinică: Orice scenariu în care George Simion și AUR câștigă mai multe voturi este unul periculos. Am văzut cu toții tendințele extremiste ale acestui partid (VIDEO)

Publicat: 28 10. 2024, 15:28
Sursa foto: Silvia Dinică / Facebook

Senatoarea USR Silvia Dinică a vorbit despre alegerile prezidențiale și parlamentare, luni, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că „orice scenariu din acesta în care George Simion și partidul pe care îl reprezintă câștigă mai multe voturi este un scenariu periculos”.

Silvia Dinică (USR), pe B1 TV: Am văzut cu toții tendințele extremiste ale AUR

Întrebată cum se vede de la USR presupusul pact dintre PSD și AUR pentru propulsarea lui George Simion în turul 2 la prezidențiale, senatoarea Silvia Dinică a spus: „Orice scenariu din acesta în care George Simion și partidul pe care îl reprezintă câștigă mai multe voturi este un scenariu periculos, pentru că am văzut cu toții tendințele extremiste ale acestui partid, legăturile cu persoane care sunt mai degrabă certată cu legea decât să aducă în față o urmă de decență, de competență și de bun simț, aș zice”.

„Și eu cred că anul 2025 va fi un an foarte dificil, în care genul acesta de personaje nu vor putea gestiona o situație serioasă cu care se va confrunta țara”, a adăugat ea.

Ce a spus despre Silvia Dinică

„Din păcate, pentru PNL, foarte mult timp nu s-au opus, adică au girat foarte multe inițiative și la nivel de Parlament, dar și la nivel de consilii locale, care ar fi putut fi îndreptate, pentru că poate nu erau în totalitate toxice, dar au devenit toxice la momentul adoptării legii, și acum cumva încearcă să se delimiteze de PSD, deși au girat multe din aceste acțiuni”, a mai declarat senatoarea USR Silvia Dinică.