Silvia Dinică, despre apelul lui Nicolae Ciucă: Probabil că visează la un scenariu în care se retrag toți candidații / Un vot pentru AUR în turul 1 este de fapt un vot pentru PSD (VIDEO)

Publicat: 23 10. 2024, 17:38
Sursa foto: Silvia Dinică / Facebook

Senatoarea USR Silvia Dinică a vorbit despre alegerile prezidențiale, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a avertizat că „un vot pentru AUR în turul 1 este de fapt un vot pentru PSD”.

Silvia Dinică (USR), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Întrebată despre apelul lui Nicolae Ciucă și despre răspunsul Elenei Lasconi, senatoarea USR a spus: „Bine, nu știu aici care ar fi fost speranța domnului Ciucă, probabil că în condițiile în care toți candidații s-ar fi retras, atunci sigur ar fi câștigat aceste alegeri, probabil că visează la un astfel de scenariu”.

„Evident că nici nu se pune problema de retragere. Elena a continuat campania pe teren și o va continua. E clar că trebuie folosit acest moment al alegerilor parlamentare și prezidențiale împreună tocmai pentru a potența aceste mesaje date și de brațul de candidați pentru parlamentare și eu zic că timpul pe care îl mai avem până la alegeri va fi crucial pentru a arăta și care sunt soluțiile, dar și care este abordarea corectă pentru anul 2025”, a continuat Silvia Dinică.

Silvia Dinică: Un vot pentru AUR în turul 1 este de fapt un vot pentru PSD

„Un lucru e clar, că un vot pentru AUR în turul 1 este de fapt un vot pentru PSD, pentru că e foarte ușor să gestioneze o campanie în care în turul 2 ar intra candidatul AUR, și asta ar trebui să înțeleagă foarte mulți dintre cei care ne urmăresc, că tipul acesta de joc în spatele ușilor închise, în care scena politică să fie marcată de astfel de manevre în care „îți dau ție voturi ca să ajungi în turul 2”, asta n-ar trebui să fie o variantă de lucru”, a mai declarat senatoarea USR Silvia Dinică.