Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2024, 21:01
Foto: Facebook @ Robert Sighiartău

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, l-a acuzat pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, că de când e premier nu a făcut nimic pentru România, doar s-a preocupat de propria imagine.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Irina Petraru.

Sighiartău, critici la adresa lui Ciolacu

„Marcel Ciolacu guvernează doar de imagine. Dacă vă uitați la nivel de decizie, în afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nicio reformă, n-a făcut nimic, n-a îmbunătățit cu nimic bunul mers al statului. De la chestiuni mici legate de debirocratizare, până la lucruri care țin de găurile acestea negre pe care statul le are – companiile astea de stat care au datorii de miliarde și miliarde, pe care le plătim cu toții. N-a făcut nimic!

Nu poți să mergi acolo ca administrator să-ți faci imagine, ca apoi să candidezi la Președinția României.

Ne trebuie oameni care să facă lucruri, nu doar să dețină o funcție, iar acei oameni trebuie să vină din partea dreapta, că ei sunt cei care apoi sunt votați tot de oameni de dreapta, oameni care muncesc și produc valoare adăugată”, a declarat deputatul PNL.

De ce crede Sighiartău că Ciucă ar fi un președinte bun

În schimb, Robert Sighiartău l-a lăudat pe Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, ca fiind „omul cel mai potrivit, un om foarte smerit, simplu, cu o carieră impresionantă în spate”.

Acesta a mai spus că Ciucă a primit din partea SUA o distincție pe care n-a mai primit-o decât Regele Mihai – Legion of Merit.

„Puțină lume știe că Nicolae Ionel Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, în condițiile în care avem candidați care nici nu știm dacă și-au luat BAC-ul sau când și l-au luat și cu ce note”, a mai afirmat Robert Sighiartău.