Sighiartău: Cu siguranță PNL anul viitor nu va mai fi cu PSD la guvernare. Ciolacu și-a trădat propriul partid, ar face orice pentru a obține puterea. Ar trebui să ne fie frică dacă ajunge președinte (VIDEO)

Publicat: 25 09. 2024, 12:36
Foto: Robert Sighiartău / Facebook

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, a acuzat PSD că „nu e un partener corect și exact când nu te aștepți îți înfinge pumnalul pe la spate”, iar despre liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu, a spus că e „un trădător” care face orice pentru a obține puterea. „Cu siguranță PNL anul viitor nu va mai fi cu PSD la guvernare”, a mai spus acesta.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV.

Sighiartău: PSD-iști nu sunt corecți. Ciolacu e un trădător

„Nu știu dacă se rupe (coaliția) sau nu, dar din perspectiva mea de liberal care am votat împotriva acestei alianțe, ar trebui să se rupă cât mai repede, pentru că ce spun eu de doi ani se întâmplă aproape săptămânal. Am spus că PSD nu e un partener corect și exact când nu te aștepți îți înfinge pumnalul pe la spate. Ciolacu, care și-a trădat partidul în 2019 și a picat Guvernul Dăncilă ca să ajungă președintele PSD, e un trădător rămas trădător. Ăsta e Ciolacu!

Ciolacu e același care a promis că va restructura aparatul de stat cu 200.000 de bugetari și nu s-a întâmplat asta.

Deci vorbim de un om care n-are cuvânt, de un partid care vrea toată puterea și de niște oameni neserioși, care săptămâna trecută au zis ceva – și aici nu e vorba de Iohannis sau de candidatura lui, că asta e deja închisă… E problema de Ciolacu, care una le zice colegilor, alta coaliției și se întâmplă cu totul altceva. Nu poți să mergi cu oameni ăștia înainte, oamenii ăștia trebuie cât mai repede reduși la tăcere și puși în Opoziție, că dacă ne gândim că ar putea ajunge în administrația prezidențială un asemenea om, ar trebui să ne fie frică, pentru că cine nu e cu el e împotriva lui și asta e mentalitatea PSD-istă”, a declarat vicepreședintele PNL.

Sighiartău: PNL anul viitor nu va mai fi cu PSD la guvernare

Robert Sighiartău a mai afirmat că Ciolacu știe foarte bine ce a discutat cu Ciucă „numai că s-a sucit”.

„Ciolacu e un șmecher de Buzău care pentru a obține putere face orice. Acum s-a gândit să procedeze în acest fel și să se răzgândească și să facă acest joc. Nu despre asta e vorba, dacă candidează Iohannis sau nu. Problema e că cu astfel de oameni noi nu putem să mergem înainte și cu siguranță PNL anul viitor nu va mai fi cu PSD la guvernare”, a mai declarat Sighiartău, pentru B1 TV.