Sibiu: Protest PSD cu fanfară și covrigi cu mesaje împotriva PDL

Publicat: 01 05. 2011, 15:10
Foto: debanat.ro

Aproximativ 200 de membri ai PSD Sibiu au participat, duminică, la un miting de protest faţă de Guvernul Boc, împărțind covrigi cu mesaje împotriva parlamentarilor PDL de Sibiu, protestatarii fiind însoţiţi de o fanfară care a interpretat cântece patriotice
Manifestanții au purtat şepci şi baloane roşii şi au purtat pancarte pe care scria „Pensia minimă garantată în plată”, „Locuri de muncă bine plătite în România”, „Drepturi sociale respectate” şi „Locuinţe sociale pentru tineri”.

Protestatarii au pornit apoi într-un marş prin centrul oraşului şi s-au oprit în faţa sediului PDL din municipiul Sibiu, unde au depus o jerbă de flori, cu o panglică neagră.

Membrii PSD au împărţit covrigi de care erau legaţi fluturaşi cu pozele parlamentarilor PDL de Sibiu – Raluca Turcan, Ion Ariton şi Cornel Ştirbeţ – pe care era scris mesajul: „Mai credeţi în câinii cu colaci în coadă?”.

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat că protestul este îndreptat împotriva Guvernului Boc şi a măsurilor pe care acesta le-a luat în ultimii ani, „scăderea salariilor, impozitarea pensiilor, închiderea spitalelor, închiderea şcolilor, creşterea impozitelor, scumpirea medicamentelor”.

Manifestaţia de protest a durat aproximativ o jumătate de oră.