"Și copiii ştiu în Teleorman că Tel Drum este al lui Dragnea". Orban, IRONIC la adresa șefului PSD

Publicat: 10 07. 2017, 16:12

Ludovic Orban a declarat că nu mai este niciun secret faptul că Tel Drum aparține lui Liviu Dragnea.

“Cred că până şi copiii ştiu în Teleorman” că este firma deținută, prin interpuși, de șeful PSD, este de părere liderul liberalilor.

Afirmații acestuia vin în contextul raziei ANAF îbn eredacția Rise Project, jurnaliști ce au dezvăluit conexiunile dintre Tel Drum și Dragnea.

“Actualul partid de guvernământ este în stare să folosească orice instituţie a statului pentru a pune botniţă presei libere, pentru că nu poate să-mi spună nimeni că este o întâmplare, o coincidenţă, controlul efectuat de ANAF la Rise Project exact în ziua în care trebuiau să facă dezvăluiri despre afacerile şefului PSD.

De altfel, se şi ştie că atât Grindeanu, cât şi Tudose (fostul şi actualul premier — n.r.) au încercat să îl schimbe pe şeful ANAF şi nu au reuşit, pentru că a fost ţinut în funcţie de Dragnea.

Eu vă spun că nu sunt numai dezvăluiri, eu cred că până şi copiii ştiu în Teleorman, că Tel Drum este al lui Dragnea, acesta este secretul lui Polichinelle, şi că, de fapt, este vaca de muls a PSD. Acum, sigur, trebuie probe", a declarat șeful PNL, citat de Agerpres.

Ancheta celor de la Rise Project privind afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia este și subiect de dosar penal la DNA. Procurorii anticorupție au anunțat că au în lucru un dosar penal în rem privind fapte de corupție încă din 2016. (Detalii AICI)