Sevil Shhaideh va fi noul ministru al Dezvoltării (VIDEO)

Sevil Shhaideh va fi noul ministru al Dezvoltării (VIDEO)
Foto: actualitati.net

Miercuri, Guvernul Ponta se va reîntregi cu un nou ministru al Dezvoltării. Portofoliul lui Liviu Dragnea va fi preluat de către Sevil Shhaideh, actual secretar de stat în acelaşi minister, informează B1 TV.

Informaţiile au apărut în urma discuţiilor purtate la Cotroceni de către premierul Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis.

Sevil Shhaideh este fina de cununie a lui Liviu Dragnea, dar şi a baronului de Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, Sevil Shhaideh este în prezent secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, şi a lucrat cot la cot cu Liviu Dragnea la toate proiectele importante.

De altfel, ea a fost şi secretarul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, în perioada 2007-2012, cât timp organizaţia a fost condusă de social democrat.

Acum, Shhaideh va ajunge noul ministru al Dezvoltării după ce şeful său şi-a dat demisia ca urmare a condamnării din dosarul Referendumului.

Coincidenţă sau nu, Sevil Shhaideh este şi fina de cununie a lui Liviu Dragnea, a dezvăluit senatorul PSD de Constanţa, Nicolae Moga, pentru jurnaliştii de la Evenimentul Zilei.

Şi nu doar a lui. La nunta organizată la malul mării, politicianul propus să preia portofoliul lăsat vacant de Dragnea a fost năşit şi de baronul de Constanţa Nicuşor Constantinescu, aflat acum în arest la domiciliu.

Cei doi au colaborat tot între anii 2007-2012 când Shhaideha a ocupat funcţia de director general al direcţiei de proiecte în Consiliul Judeţean Constanţa.

Un alt aspect interesant îl găsim însă în declaraţia sa de avere, unde este menţionat faptul că şi soţul lui Sevil Shhaideh este consilier în Ministerul Dezvoltării.

Sevil Shhaideh va fi noul ministru al Dezvoltării

Urmăriți B1TV.ro și pe
`