Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru

Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru
Sursa foto: Facebook / @Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a declarat în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, că PNL va vota pentru ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății Nelu Tătaru, cercetat de DNA pentru fapte de corupție:

“PNL va vota pentru ridicarea imunității, nu există nicio discuție în acest sens, fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui și mai departe e greu să comentez pentru că fiind vorba de un om într-o perioadă de cercetare penală e bine ca această cercetare să meargă la capăt și fiind vorba de un medic e un subiect sensibil. Dar politic, PNL votează această ridicare a imunității”.

Nelu Tătaru, aflat în Parlament alături de avocata sa, a continuat să nege acuzațiile că ar fi luat mită de la pacienții de la Spitalul din Huși, unde este chirurg, explicând că nu a atins niciodată bani, nici măcar pe cei din fotografiile apărute săptămâna trecută în spațiul public: „o să facem, împreună cu avocații mei, expertize la acele fotografii.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:53 - Nicușor Dan a cerut sprijinul Poliției Române pentru a desființa șantierul de la Planșeul Unirii: „Nu cred că trebuie să suni ministrul înainte să rogi poliția să își îndeplinească obligațiile legale” (VIDEO)
19:36 - Nicușor Dan a revenit pe șantierul de la plafonul din Piața Unirii, însoțit de buldozere, să dea jos gardurile: Vă înmânez această dispoziție de desființare. Conform acesteia, noi vă somăm să desființați dvs. Dacă nu o să desființați de bunăvoie, o să desființăm noi (VIDEO)
19:33 - Produsul al cărui preț crește lunar. Cât costă acum, după scumpiri în lanț
19:10 - Ștefan Pălărie (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: Oare de ce s-a răzgândit Daniel Băluță, peste noapte, pentru că acum o săptămână a anunțat bosumflat că renunță la reabilitarea planșeului
18:56 - George Simion, alături de Gigi Becali la moaștele Sfintei Parascheva. Cei doi au venit cu o aeronavă TAROM și au fost preluați cu transportul VIP (FOTO)
18:52 - Dragoș Bucur, despre lupta împotriva bolii cu care a fost diagnosticat. La ce aliment a fost nevoit să renunțe
18:25 - Ce spune PSD despre scandalul reabilitării Planșeului Unirii: „Nicușor Dan are un discurs dublu”
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:56 - Nelu Tătaru a rămas fără imunitate. Procurorii DNA vor putea face percheziții. Cum au votat parlamentarii (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)