Sergiu Bîlcea (PNL): „Pentru PSD singura variantă este să ducă AUR-ul în turul doi” (VIDEO)

Publicat: 26 08. 2024, 18:53
Actualizat: 26 08. 2024, 18:54
Sursa foto: Facebook / @Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a precizat în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu că PSD dorește ca AUR să intre la guvernare. De asemenea, social-democrații ar urmări reeditarea alegerilor prezidențiale din 2000 prin prezența partidului lui George Simion în turul doi al prezidențialelor:

“Eu cred astăzi înainte de orice că PSD-ul și-ar dori un AUR la guvernare și văd că inclusiv un AUR în turul doi pentru că sunt mai interesați de candidatul PNL și de cei care conduc PNL-ul astăzi decât propriile lor probleme. Scenariul din 2000 în care PSD câștiga alegerile și l-ar dori în acest an.

De aceea USR va trebui să înțeleagă să devină un partid matur și să vadă exact în următoarea perioadă care sunt prioritățile. Dacă scorul nu îi va permite din nou să organizăm un guvern, să construim o alianță  în jurul PNL-USR-UDMR și minorități va exista acestă problemă legată de majoritatea în Parlament.

Pentru PSD singura variantă este să ducă AUR-ul în turul doi. Ba mai mult, pe parcurs să intre la guvernare mascat cu AUR. Eu cred că acesta este coșmarul pentru România”.