Sergiu Bîlcea (PNL), despre viitorul comisar european: „Fără președintele României și fără o discuție în coaliție cred că ar fi total inoportun să discutăm despre nume” (VIDEO)

Publicat: 01 08. 2024, 16:58
Actualizat: 01 08. 2024, 16:59
Sursa foto: Facebook / Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a declarat într-o intervenție pentru emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin că PNL consideră că România trebuie să își asigure un post de comisar european pe zona de extindere și de apăare:

Sergiu Bîlcea (PNL), despre viitorul comisar european

“Există o zonă pe care trebuie să ne-o protejăm și partea aceasta de extindere și de apărare pare să fie un subiect important. Să nu uităm că totuși am avut partea de transporturi în ultimul mandat și a fost o zonă importantă și avem negociate câteva lucruri în PNRR și în programul operațional sectorial pe zona de transport care oferă României proiecte majore.

Fără președintele României și fără o discuție în coaliție cred că ar fi total inoportun să discutăm despre nume. Eu cred că de dragul de a liniști apele în PSD, domnul Ciolacu își face campanie inclusiv în zona internă a PSD discutând despre niște oameni reprezentativi în PSD dar nici ei nu cred că PES vor renunța la un post de vicepreședinte al Parlamentului pentru că natural următorul va veni și nu va fi din România”.