Sergiu Bîlcea (PNL), despre moțiunea de cenzură: Elena Lasconi a văzut un moment în care dorește să-și fructifice această campanie electorală / Pentru a avea un număr de semnături, trebuie să ne convingă care este următorul pas (VIDEO)

Publicat: 09 10. 2024, 19:30
Sursa foto: Facebook / Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a vorbit în emisiunea Bună, România!, moderată de Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, despre moțiunea de cenzură a USR împotriva Guvernului Ciolacu.

Întrebat dacă va vota această moțiune de cenzură, Bîlcea a spus că “prima oară, pentru a avea un număr de semnături, doamna Lasconi trebuie să ne convingă care este următorul pas”.

„Elena Lasconi a văzut un moment în care dorește să-și fructifice această campanie electorală”

De asemenea, deputatul a fost întrebat de ce PNL nu dă șanse acestei moțiuni de cenzură.

„Noi credem sau cel puțin eu spun acest lucru, doamna Lasconi a văzut un moment în care dorește să-și fructifice această campanie electorală. Aritmetica, astăzi, înainte de alegerile parlamentare, când mulți dintre parlamentarii USR și PNL posibil să nu se regăsească pe locurile eligibile, ar putea să-i facă pe aceștia destul de, să spunem, dificil de convins că este o decizie corectă. Gândiți-vă că din momentul de față, sunt foarte mulți parlamentari care nu vor mai fi pe liste.

(…) Eu, personal, vă spun că dacă este un moment de acest fel, PSD-ul va folosi toate pârghiile”.