Sergiu Bîlcea (PNL), despre cum a ajuns să arate Podul de la Brăila: E păcat să ai un asemenea pod și să nu poți beneficia de un trafic normal. Nu știu dacă Grindeanu realizează importanța acestui pod (VIDEO)

Sergiu Bîlcea (PNL), despre cum a ajuns să arate Podul de la Brăila: E păcat să ai un asemenea pod și să nu poți beneficia de un trafic normal. Nu știu dacă Grindeanu realizează importanța acestui pod (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a avut o intervenție în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a vorbit despre noile probleme pe care le are Podul de la Brăila, cu asfaltul.

CNAIR a anunțat că asfaltul va fi refăcut până la finalul lunii august.

Sergiu Bîlcea a precizat că e mare păcat să ai un asemenea pod și să nu poți beneficia de un trafic normal pe el. De asemenea, deputatul îl acuză pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că atunci când are un interes intervine, iar când există astfel de probleme nu și le asumă.

„Nu știu domnul Grindeanu dacă realizează importanța acestui pod”

„Problemele pot exista la o asemenea lucrare, dar, din păcate, sunt mult prea mari și mult prea dese.

De aceea, aș fi vrut ca domnul Grindeanu, mai ales că trebuie să apere această lucrare a Ministerului Transporturilor, să iasă și să ne spună exact ce trebuie făcut ca în următorii ani această problemă a podului să nu mai existe atât de mare, pentru că e păcat de la Dumnezeu să ai un asemenea pod și să nu poți beneficia de un trafic normal.

De aceea spun că domnul Grindeanu, când are un interes, iese foarte des. Problema intervine atunci când sunt acest gen de probleme, pe care nu și le asumă.

Pentru că aici e clar. E posibil să fie o problemă legată de această rezistență a materialelor și, cu ochiul liber, fără să fii specialist, și atunci ai nevoie de o soluție tehnică, o altă soluție tehnică, care să rezolve această problemă. Nu trebuie să fii un chirurg pe creier, ca să-ți dai seama că acest lucru trebuie făcut de către cei de la CNAIR. Problema este că nu știu domnul Grindeanu dacă realizează importanța acestui pod și mai ales a lucrării și încrederea pe care o dă în România, atunci când vezi o asemenea lucrare arhitectonică, și uite ce probleme ai și nu îl poți folosi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`