Sergiu Bîlcea (PNL): Cine este în spatele candidaturii lui Mircea Geoană? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara. Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor? (VIDEO)

Publicat: 01 10. 2024, 16:45
Sursa foto: Facebook / @Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre vizita lui Mircea Geoană la Moscova, din 2009.

„Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor?”

Bîlcea se întreabă cine este în spatele candidaturii lui Geoană, dat fiind faptul că s-au plătit sume foarte mari pentru precampanie, deși e decontată de către statul român doar ultima lună de campanie.

“Din ce îmi spuneți, se naște o altă întrebare. Cine este în spatele candidaturii domnului Geoană, astăzi? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara, sume foarte mari plătite pe o precampanie, care nu este decontată de către statul român decât ultima lună de campanie. Pe de altă parte, vedem o precampanie lungă în care erau plătite foarte multe sondaje, oameni care au fost adunați, nemulțumiți în politică, fie că sunt parlamentari, foști parlamentari, nu contează partidul politic.

Și eu cred că acestea sunt întrebările importante ale acestei campanii către domnul Geoană, pentru că am văzut la una dintre televiziuni, a răspuns că persoane private au pus bani pentru a susține campania. Campania este una extraordinar de scumpă, atât în zona media, cât și în zona logisticii, corturi și așa mai departe. Oare nu vin banii și din această zonă, pentru că eu sunt de acord că domnul Geoană are dreptul să candideze la Președinția României, dar întrebarea mea, cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor, pentru că, fără un scop punctual, nu există această desfășurare de forțe și de sume impresionante”.