Sergiu Bîlcea: Nicolae Ciucă e candidatul PNL la președinție și în turul 2 îl va învinge pe Marcel Ciolacu. România are nevoie de un serios, care are o carieră în spate (VIDEO)

Sergiu Bîlcea: Nicolae Ciucă e candidatul PNL la președinție și în turul 2 îl va învinge pe Marcel Ciolacu. România are nevoie de un serios, care are o carieră în spate (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a avut o intervenție în emisiunea Bună, România!, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, unde a spus că Nicolae Ciucă este candidatul PNL la președinție și consideră că îl va învinge în turul 2 al alegerilor pe Marcel Ciolacu.

El subliniază că România are nevoie de un lider serios și că Nicolae Ciucă a demonstrat că își asumă această candidatură.

„Domnul Ciucă este candidatul PNL la președinție și în turul 2 îl va învinge pe domnul Ciolacu”

Bîlcea menționează că, deși în politică pot apărea schimbări neașteptate, el crede ferm în șansele lui Ciucă.

“În politică se poate întâmpla orice, dar până la urmă, astăzi, PNL are un candidat de ceva vreme, are inclusiv o campanie și o discuție legată de cartea pe care o va lansa. Se pot întâmpla multe. Dacă ne aducem aminte, în 2004, până în luna septembrie, aveam un candidat. PD-ul, Alianța D.A avea un candidat, iar domnul Băsescu a venit ca și candidat la finalul lunii septembrie.

De aceea nu poți să spui nimic astăzi că este sigur, dar cert este că domnul Ciucă și-a asumat acest rol și săptămâna viitoare vom avea o ședință a Biroului Național în care vor fi stabiliți pașii prin care PNL va vota candidatul la președenție. Și din ce se vede, domnul Ciucă este favorit.

(…) Întotdeauna, în politică, dacă vei fi foarte hotărât să susții un lucru și la un moment dat s-ar putea ca schimbarea să nu o anticipezi. Dar eu cred, vă spun sincer, că domnul Ciucă este candidatul PNL la președinție și în turul 2 îl va învinge pe domnul Ciolacu.

Asta este credința mea în acest moment, pentru că România are nevoie de un om serios, un om care are o carieră în spate”.

Întrebat dacă PNL ia în calcul să schimbe candidatul PNL la prezidențiale, Bîlcea a răspuns:

“Nu, nu se pune problema. În 26 august avem ședința de Biroul Național, care va stabili calendarul. Probabil că până în 15 septembrie se votează”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)