Sergiu Bîlcea, după incidentele de la Leeds: Aș vrea să văd mai multă transparență din partea statului britanic / Această violență este de neacceptat (VIDEO)

Publicat: 22 07. 2024, 16:31
Sursa foto: Facebook / Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a comentat incidentele din Leeds, luni, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a spus că și-ar dori să vadă „mai multă transparență din partea statului britanic”.

Sergiu Bîlcea (PNL), pe B1 TV, despre incidentele de la Leeds

Liberalul spune că „e un caz sentimental”.

„Nu e primul caz de acest gen din Europa. Știm că și familii din Danemarca sau din Norvegia, tot de români, au avut același gen de probleme. E adevărat că acolo nu au existat aceste violențe, ceea ce face cazul destul de dificil. Trebuie să spunem că nu avem toate detaliile încă. Aș vrea să văd mai multă transparență din partea statului britanic și e posibil ca și echipa noastră de la Londra să transmită un mesaj la un moment dat, dar trebuie să luăm în considerare că astăzi suntem în fața unui caz încă deschis, în care vom avea nevoie de mai multe informații”, a adăugat Sergiu Bîlcea.

Sergiu Bîlcea: Această violență este de neacceptat

„Această violență este de neacceptat, pe de o parte, dar, pe de altă parte, trebuie să înțelegem că atunci când faci parte dintr-un stat, când locuiești, când vrei să fii membru, trebuie să respecți și regulile”, a continuat deputatul PNL.

„Singurul lucru pe care, într-adevăr, avem, așa, o mică întrebare este legat rigurozitatea și modul în care au acționat autoritățile britanice. Aici este o întrebare la care va trebui să avem răspuns. E adevărat că nici violența nu are nicio explicație și niciun alt gen de aprobare din partea mea”, a mai spus Sergiu Bîlcea.