Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2024, 19:08
Actualizat: 02 10. 2024, 19:10
Sursa foto: Facebook / Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a fost întrebat în emisiunea Bună, România!, moderată de Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, despre reamenajarea vilei de protocol a preşedintelui Klaus Iohannis de la Neptun. Mai precis, a fost amenajat un miniteren de golf în grădina vilei, potrivit G4Media.

„Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte american Bush”

Bîlcea a precizat că RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru.

“Sunt două aspecte, în primul rând, RAPPS are un portofoliu și atunci când e vorba de statul roman, e nevoie ca aceste clădiri să fie menținute, investit în ele și așa mai departe. Unde este, într-adevăr, în momentul de față un adevăr este legat de transparența Administrației Prezidențiale sau de o anumită comunicare mult mai activă, care să explice anumite lucruri.

Domnul Ciolacu nu e la prima ieșire prin care dă vina ba pe miniștrii lui din subordine, ba pe miniștrii PNL, ba pe miniștrii PSD, ba pe secretarul general al Guvernului și se face că nu știe nimic, ca și cum n-ar fi conducătorul unei instituții care, de fapt, avizează, mai ales, lucrurile importante.

De aceea, domnul Ciolacu îmi dă impresia că lăsând la o parte subiectul, modul în care a interpretat acest subiect, dând vina pe Secretarul General sau aruncând cumva spre secretarul general, eu cred că este total greșit. Dacă ești lider și vrei să conduci România, trebuie să-ți asumi și lucrurile bune, și mai puțin bune. Și revin, pentru că, spuneam de aceste lucruri, RAPPS trebuie să-și protejeze patrimoniul, trebuie să investească în patrimoniu, dar până la urmă și trebuie să spună de ce face acest lucru. Dacă vă aduceți aminte, vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte american Bush, alți președinți de stat și e clar că ea nu se poate prezenta într-o formă oarecare”.