Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)

Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a fost întrebat în emisiunea Bună, România!, moderată de Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, despre reamenajarea vilei de protocol a preşedintelui Klaus Iohannis de la Neptun. Mai precis, a fost amenajat un miniteren de golf în grădina vilei, potrivit G4Media.

„Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte american Bush”

Bîlcea a precizat că RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru.

“Sunt două aspecte, în primul rând, RAPPS are un portofoliu și atunci când e vorba de statul roman, e nevoie ca aceste clădiri să fie menținute, investit în ele și așa mai departe. Unde este, într-adevăr, în momentul de față un adevăr este legat de transparența Administrației Prezidențiale sau de o anumită comunicare mult mai activă, care să explice anumite lucruri.

Domnul Ciolacu nu e la prima ieșire prin care dă vina ba pe miniștrii lui din subordine, ba pe miniștrii PNL, ba pe miniștrii PSD, ba pe secretarul general al Guvernului și se face că nu știe nimic, ca și cum n-ar fi conducătorul unei instituții care, de fapt, avizează, mai ales, lucrurile importante.

De aceea, domnul Ciolacu îmi dă impresia că lăsând la o parte subiectul, modul în care a interpretat acest subiect, dând vina pe Secretarul General sau aruncând cumva spre secretarul general, eu cred că este total greșit. Dacă ești lider și vrei să conduci România, trebuie să-ți asumi și lucrurile bune, și mai puțin bune. Și revin, pentru că, spuneam de aceste lucruri, RAPPS trebuie să-și protejeze patrimoniul, trebuie să investească în patrimoniu, dar până la urmă și trebuie să spună de ce face acest lucru. Dacă vă aduceți aminte, vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte american Bush, alți președinți de stat și e clar că ea nu se poate prezenta într-o formă oarecare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator