Sergio Perez, conştient după accidentul de la Monaco

Sergio Perez, conştient după accidentul de la Monaco

Pilotul mexican Sergio Perez , care a fost implicat într-un grav accident, sâmbătă, în ultima parte a calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, este conştient, potrivit lui Peter Sauber, patronul echipei.

„Cu mare uşurare Sauber a primit vestea conform căreia Sergio Perez nu are nicio rană serioasă după accidentul grav din ultimele minute ale calificărilor la Marele Premiu al Principatului Monaco. Medicii spun că Perez a suferit o comoţie cerebrală şi o entorsă la coapsă, dar nu are nicio fractură. După ce a fost supus unor teste, nu s-a găsit nicio altă rană. Sergio Perez este stabil, conştient şi vorbeşte. El este supus şi altor teste la spitalul Prinţesa Grace”, a anunţat echipa Sauber.

Perez a pierdut controlul monopostului imediat după faimosul tunel din Monaco, din cauza unei erori de traiectorie, şi s-a ciocnit puternic de un zid de protecţie în Noua Şicană.

Sergio Perez a realizat că va avea loc un şoc violent şi a lăsat volanul monopostului pentru a-şi proteja capul.

La faţa locului a sosit o ambulanţă, însoţită de maşina medicului de cursă. La această oră nu se cunoaşte starea de sănătate a pilotului mexican, care a fost transportat de urgenţă la spital.

 

Sergio Perez, accidentat la Monaco

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_6842').select();" id="embed_text_6842" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`