Şerban Nicolae critică atitudinea CSM: Am constatat că există o atitudine de ţâfnă şi de cârcotaşi faţă de o propunere legislativă (VIDEO)

Publicat: 31 03. 2015, 16:26
Foto: ancheteonline.ro

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, s-a arătat deranjat de atitudinea Consiliul Superior al Magistraturii faţă de proiectul său legislativ care prevede eliminarea corupţiei dintre infracţiunile pentru care se poate dispune arestarea preventivă, informează B1 TV.

„Am constatat că există o atitudine de ţâfnă şi de cârcotaşi faţă de o propunere legislativă”, a spus Șerban Nicolae.

„Cei care sunt extraordinar de critici cu proiectul meu nu au observat la Codul Penal că există dispoziții care înfrâng dispozițiile Constituției României. Dacă ar fi fost la fel de riguroși și la fel de țâfnoși poate nu ajungeam în această situație”, a mai adăugat acesta.

Proiectul care prevede eliminarea corupţiei dintre infracţiunile pentru care se poate dispune arestarea preventivă a fost dezbătut în cadrul Comisiei Juridice din Senat.

Senatorul a mai vorbit și de unele publicații media, zicând că este foarte deranj de unele relatări jurnaliste despre proiectul său de lege.

„Eu nu știu dacă șeful de la Hotnews e lingător de clanţe la ambasade occidentale, dar faptul ca s-a prezintat o știre mincinoasă, preluată de presă, nu face bine dezbaterii parlamentare”, a mai declarat Nicolae.

Comisia Juridică a amânat cu o săptămână luarea unei decizii. Senatorii Jurişti aşteaptă să primească şi avizul CSM în acest caz.

Șerban Nicolae critică atitudinea CSM