Senatorul UDMR Gyorgy Frunda: Se încearcă decapitarea politică a lui Laszlo Borbely și punerea UDMR într-o lumină proastă

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda: Se încearcă decapitarea politică a lui Laszlo Borbely și punerea UDMR într-o lumină proastă
Foto: B1 TV

Senatorul UDMR Gyrogy Frunda a declarat, marți, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că fostul ministru al Mediului Laszlo Borbely este nevinovat și se încearcă decapitarea sa politică și punerea UDMR într-o lumină proastă.

Laszlo Borbely este nevinovat, este vorba despre decapitarea sa politică, UDMR este plasat într-o lumină proastă pentru a distrage atenția publicului de la alte probleme actuale„, este de părere Frunda.

Acesta a adăugat că nu este normal ca o persoană să fie chemată la interogatoriu doar pe baza unei bănuieli, explicând că acest demers se face doar în prezența unor probe solide.

Oamenii sunt chemați la parchet și se spune nu-i nimic să-și demonstreze nevinovăția. Nu, parchetul poate să te cheme la interogatoriu doar când are probe solide că ai comis o infracțiune. Să te cheme la DNA săptămânal de două ori, ani la rândul, să te îmbolnăvească și apoi să se spele pe mâini, ăsta e rezultatul„, a mai spus Gyorgy Frunda.

Gyorgy Frunda: Laszlo Borbely este decapitat politic

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_17784').select();" id="embed_text_17784" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`