Senatorul PSD Titus Corlățean: Comasarea alegerilor este nedemocratică (VIDEO)

Publicat: 12 12. 2011, 19:29
Foto: B1 TV

Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat, luni, la emisiunea „Actual B1” difuzată de B1 TV, că întreaga idee a comasării alegerilor este una nedemocratică și reprezintă un plan la care niciun Guvern din ultimii 22 de ani nu a apelat.

O putere disperată să păstreze putere caută soluții, în speță avem de-a face cu soluții nedemocratice. Este pentru prima oară în acești 22 de ani de imperfectă democrație când o putere dorește să suprapună alegerile deși subiectele sunt diferite„, a declarat Corlățean.

De cealaltă parte, deputatul PDL Cezar Preda consideră că această măsură este necesară din motive economice. Acesta a vorbit și despre discursurile lui Emil Boc și Victor Ponta din Parlament, la dezbaterile asupra proiectului de buget pe 2012.

Prefer un discurs plat al lui Emil Boc decât un discurs impertinent al lui Victor Ponta. Este o abordare al unei teme serioase. După mintea USL noi nu avem voie să furăm în noiembrie, trebuie să le furăm în iunie. Ponta vorbește ca lider de partid la mișto. Comasăm alegerile pentru că așa ne gândim guvernarea, avem motive de la bani, de la economii„, a spus Cezar Preda.

Titus Corlățean: Comasarea alegerilor este nedemocratică

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />