Senatorul PSD Șerban Nicolae: Voi vota împotriva moțiunii de cenzură a celor de la PNL (VIDEO)

Senatorul PSD Șerban Nicolae: Voi vota împotriva moțiunii de cenzură a celor de la PNL (VIDEO)
Foto: ancheteonline.ro

Senatorul PSD, Nicolae Șerban, a declarat joi seara, că el va vota împotriva moțiunii de cenzură a celor de PNL, deși Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat pentru B1 TV, că PSD nu va vota vineri în Parlament la moțiunea inițiață de PNL. (Detalii AICI)

”Stau în bancă la dezbatere și la vot voi vota. Voi vota împotriva moțiunii. În ceea ce mă privește, eu votez doar dacă se întâmplă ceva și nu pot ajunge în țară. Statutul de senator și Constituția sunt lucruri cu care eu nu mă joc”, a declarat senatorul într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV și moderată de Cătălin Striblea.

Acesta își dorește să nu se creeze vineri o situație în care parlamentarilor PSD să le fie impus să nu voteze moțiunea.

”Eu sper că nu se va isca o asemenea situație. În primul rând ar însemna o neîncredere în proprii parlamentarii. În privința mea nu există niciun fel de suspiciune, ar însemna să îmi încalc statutul de senator. Partidul înseamnă mult mai mult decât opinia unuia sau a altuia. Eu sunt în partidul ăsta din 90, eu nu cred că trebuie să dau extemporale. Sunt convins că mai sunt colegi care gândesc așa. Mi-e greu să cred că cineva ar crede că mi-aș schimba valorile, principiile”, a conchis Nicolae Șerban.

Senatorul PSD Șerban Nicolae: Voi vota împotriva moțiunii de cenzură a celor de la PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`