Senatorul liberal Tudor Barbu îi jignește pe pensionari: Să ia distonocalm (VIDEO)

Senatorul liberal Tudor Barbu îi jignește pe pensionari: Să ia distonocalm (VIDEO)

Senatorul Tudor Barbu face declarații jignitoare la adresa gorjenilor. Copreședintele PNL Gorj susține că cetățenii care nu sunt de acord cu candidatura lui Octavian Lupulescu la Primăria Târgu-Jiu ar trebui să ia DISTONOCALM.

Barbu s-a arătat revoltat de părerile unor pensionari, vecini de scară cu liberalul, care susțin că Lupulescu nu corespunde funcției de edil, nefiind capabil să reprezinte interesele urbei.

Senatorul PNL Tudor Barbu îi jignește pe pensionari: Să ia distonocalm

#DIRECT_ONE_wmse2y# „M-am întâlnit cu nişte bătrâni la scara unui bloc, acolo, pe pietonală, în mijloc. Erau şapte-opt pensionari, pe la 70 de ani. Unul dintre ei zice: «Bună ziua, domnule senator!» «Bună ziua, excelenţă!» «Domnule, lasă-te domnule de PNL, că eşti om serios!» M-am uitat la el şi l-am întrebat: «Ce făcui?!» «Păi, domnule, cu ăla venişi, domnule, să-l pui candidat, că se sperie lumea la mine pe scară, la bloc!» «Uite, mă duc eu să cumpăr nişte distonocalm, să-l împarţi pe scară, ca să se calmeze oamenii!»”, relatează Barbu, despre întâlnirea cu un pensionar din Târgu-Jiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`