Senatorul liberal Cristian Bodea: PC este pregătit oricând să se alieze cu PSD, în cazul unei alte alianțe fără PNL

Senatorul liberal Cristian Bodea: PC este pregătit oricând să se alieze cu PSD, în cazul unei alte alianțe fără PNL

 Partidul Conservator este oricând pregătit să se alături Partidului Social Democrat, dacă acesta ar dori să formeze o altă majoritate fără Partidul Național Liberal, a declarat, vineri, senatorul liberal Cristian Bodea.

Acesta și-a motivat afirmațiile prin faptul că încă, din start, i s-a părut suspectă dorința PC de a avea un grup parlamentar separat, în condițiile în care UNPR, într-o poziție similară, de satelit, a fost dispusă să se contopească cu PSD-ul, relatează Agerpres.

Un al doilea indiciu semnificativ îl constituie afluența parlamentarilor PP-DD „doar la PC”, a insinuat senatorul, spunând că aceste treceri s-au făcut pe ”bani”.

„Pentru mine este un semn că PC-ul dorește să negocieze separat la o eventuală schimbare de majoritate. Este o dovadă că PC-ul este cel care nu crede în ACD. PC-ul s-a pregătit pentru a rupe oricând această alianță. Altfel de ce aveau ei nevoie de grup separat? Ca să aibă funcții în plus? Ca să racoleze, să crească, să fie puternici și să negocieze. Așa că, în momentul în care PSD se va decide să formeze o altă majoritate fără PNL, eu sunt sigur că PC va fi la masă cu ei,” a conchis senatorul Bodea.

 

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`