Senatorul Emanoil Savin A DEMISIONAT din PSD exact în momentul în care partidul a anunțat PROMOVAREA lui

Publicat: 25 09. 2019, 15:00

Senatorul Emanoil Savin și-a anunțat demisia din PSD exact în momentul în care liderii social-democrați anunțaseră promovarea sa în funcția de președinte al Comisiei de Apărare în locul lui Mihai Fifor.

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Domnul Emanoil Savin îl înlocuieşte la Comisia de apărare pe domnul Mihai Fifor în calitate de senator şi preia, totodată, funcţia de secretar în cadrul acestei comisii„, a anunţat în plen liderul senatorilor social-democraţi, Radu Preda, potrivit Hotnews.

RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ LA PUȘCĂRIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA

În replică, Savin a spus: „Vreau să îi mulţumesc domnului lider de grup, dar nu mai era nevoie. Nu mai voiam această funcţie. Începând de astăzi mă declar senator independent, neafiliat„.

Amintim că SAvin, fostprimar de Bușteni, declara în 2011 pentruEvenimentul Zileică este finul lui Dragnea.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

„Am peste 40 de fini! Uite, după-amiază plec la Bacău, la Sergiu Sechelariu, că-i ziua lui. Şi el mi-e fin, că l-am năşit la 25 de ani de căsnicie! Şi, să-ţi zic ceva, sunt finu’ lu’ Liviu Dragnea, că el mi-a fost naş la 25 de ani de când m-am însurat!”, potrivit sursei citate.