Senatoarea Cristiana Anghel, pe lista neagră a PSD. Ponta: „Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti” (VIDEO)

Publicat: 12 04. 2013, 11:32
Foto: B1 TV

Senatoarea PC Cristiana Anghel are probleme nu doar cu jurnaliştii, ci şi cu colegii de alianţă. Afirmaţia fostei greviste, acum senator PC, potrivit căreia „USL a ajuns mai rău ca PDL”, i-a iritat pe liderii PSD, care cer acum sancţiuni pentru femeia care a devenit cunoscută după ce a făcut greva foamei.

Întrebat joi cum apreciază discursul senatoarei, premierul Victor Ponta a răspuns: „Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că „Nu, nu, să nu exagerăm. Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti”.

Reacţia premierului Victor Ponta vine după ce Cristiana Anghel a declarat că membrii USL sunt nişte mincinoşi şi nu îşi onorează promisiunile.

În cadrul conferinţei de alegeri a PSD Bucureşti, la care a participat şi Victor Ponta, senatoarea PSD Gabriela Firea a criticat discursul Cristianei Anghel.

„Acest gen de reacție nu trebuie încurajată și, mai mult, trebuie sancționată”, a spus președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea.

Iar criticile nu se opresc aici. Olguţa Vasilescu şi Gabriela Firea au cerut în sală sancţionarea Cristianei Anghel pentru declaraţii necorespunzatoare.

„Va trebui, peste 3 ani, să ne ducem în fața electoratului și să le spunem că ne-am respectat promisiunile, doamna senator USL, din apartea PC-ului, a câștigat în Craiova împreună cu mine. Iar promisiunile le-am făcut eu, nu le-a faăcut dumneaei. Eu va trebui să respect aceste promisiuni. Îmi pare rau dacă a ajuns să spună că USL-ul e mai rău decât PDL-ul și că facem promisiuni mincinoase”, a spus primarul Craiovei, Olguța Vasilescu.

PSD cere sancțiuni pentru senatoarea Cristiana Anghel

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: