Sediul MP Sector 1, vandalizat. Eugen Tomac: "Diversioniștii din PSD au distribuit pliante că dăm mici și bere la ora 17, deși noi aveam o ședință convocată în Pajurei la 18. Nu ne intimidează, mergem mai ferm pe linia noastră" (VIDEO)

Publicat: 18 03. 2016, 19:47
Foto: Captură video

Sediul Mișcării Populare a fost vandalizat, iar Eugen Tomac consideră că vinovații sunt cei de la PSD.

Întrebat dacă are dovezi pentru acuzațiile lansate, deputatul a afirmat că "de vreo trei săptămâni, Emanoil Bocean ne tot transmite membrilor din Sectorul 1 că nu vom avea o campanie ușoară".

Firul evenimentelor a fost prezentat tot de Tomac.

"Locatarii din Pajura s-au trezit cu mesaje ca și cum ar fi din partea MP. E o diversiune ordinară, mizerabilă. În ziua când am ridicat panoul prin care anunțam că aici va fi un birou al MP Sector 1, geamurile au fost sparte", a început explicațiile deputatul.

Sediul MP Sector 1, vandalizat

#DIRECT_ONE_9jrhwr#

Iar vineri, când a fost convocată o ședință cu membrii și simpatizanții din cartier, "diversioniștii din PSD, că la asta se pricep cel mai bine, au distribuit pliante că dăm mici și bere la ora 17, deși întâlnirea era convocată la 18".

"Atunci când am venit aici ne-am trezit cu peste 100 de cetățeni, majoritatea de etnie romă care foloseau un limbaj agresiv la adresa MP. Asemenea diversiuni trebuie să înceteze. Trăim ăn București, un oraș european, ne dorim ca acest oraș să nu mai fie murdar, așa cum ni l-au lăsat cei care au condus capitala și sectorul. A fost o ședință convocată de un partid care vrea să devină o voce în România. Nu ne intimidează, ne face mai fermi în a merge pe linia noastră", a punctat Tomac.