Ședință cu scântei la PNL – Antonescu: Bietul nenorocit care ar fi preluat justiția ar fi fost tocat de Comisia Europeană (VIDEO)

Publicat: 04 04. 2013, 11:35

Ședința PNL de miercuri a fost una extrem de tensionată, în urma acestei ședințe liberalii renunțând la Ministerul Justiției și pasând întreaga responsabilitate PSD-ului și premierului Victor Ponta.

Crin Antonescu le-a explicat colegilor săi că PNL ar prelua un minister cu probleme, care este în atenția publică, și că toate aceste probleme ar fi puse de Comisia Europeană în spatele acelui liberal care și-ar fi asumat portofoșiul de la Justiție.

Este un minister pe care totuși ți-l dă după ce o problemă de maxim interes public se întâmplă pe acolo. Gândiți-vă la bietul nenorocit sau nenorocită că rămână să tragă ponoasele, că așa e viața parșivă, cu MCV-ul. Al nostru va merge la Bruxelles și va fi luat la tocat de birocrații Comisiei Europene care-i vor pune în cârcă lui faptul că noi mai avem probleme„, a spus Antonescu.

Copreședintele USL Crin Antonescu a declarat, miercuri, la finalul Biroului Politic Național al Uniunii, că responsabilitatea ministerului Justiției îi revine din acest moment premierului Ponta și PSD-ului. (Detalii AICI)

Ședință cu scântei la PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: