Ședință cu AMENINȚĂRI la PNL: ”Vă urcăm pe pereți!” Grei ai partidului, EXECUTAȚI cu binecuvântarea lui Orban

Ședință cu AMENINȚĂRI la PNL: ”Vă urcăm pe pereți!” Grei ai partidului, EXECUTAȚI cu binecuvântarea lui Orban

PNL este ca un butoi cu pulbere după ședința de joi, când oamenii care nu sunt agreați de Ludovic Orban au fost lăsați fără funcții. Alina Gorghiu (fost lider PNL) și Ion Popa (fost lider de grup) au fost schimbați din funcțiile deținute în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, notează stiripesurse.ro.

”Am fost lider de grup al PNL șase sesiuni și am avut în coordonare un grup de peste 70 de senatori, cu PNL-ul vechi și PDL-ul vechi și nu se întâmpla așa ceva. Atmosfera care a fost acolo, a fost una ostilă, cu tensiuni. Această situație s-a creat în urma unei atitudini revanșarde a unor colegi de-ai noștri. Din păcate, este vorba despre o atitudine care va duce la o fractură în interiorul grupului PNL de la Senat”, a declarat Ion Popa.

Potrivit stiripesurse.ro, în timpul ședinței de joi, unul dintre senatori i-a amenințat pe Gorghiu, Ion Popa și Daniel Zamfir că ”vă urcăm pe pereți”. Potrivit unor surse din PNL, persoana în cauză ar fi Răducu Filipescu

Întrebat dacă Ludovic Orban e implicat în acest scandal, Ion Popa a răspuns: ”Nu știu, habar nu am. S-a mers atât de departe încât îmi e greu să cred că domnul Orban a dat o comandă”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`