Secretarul General al PNL, Marian Petrache: Acest Parlament a dovedit că nu mai are credibilitate. La toamnă va fi o altă moțiune de cenzură împotriva Guvernului (VIDEO)

Publicat: 21 06. 2015, 19:45
Foto: B1 TV

Secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), Marian Petrache, a declarat în cazul emisiunii ”Dosar de politician” difuzată la B1 TV și moderată de Silviu Mănăstire, că PSD-ul nu mai este un partid credibil și că trebuie schimbat.

După un anunț așa de grav, într-un stat membru UE, să anunți că e lovitură de stat, așteptăm să se întâmple ceva. După asemenea cuvinte grave, să urmeze un concediu medical, mie mi se pare că e prea mult.

Trage de timp, poate se va întâmpla ceva favorabil, numai că aici nu vorbim de nicio companie. Vorbim de o țară, România, adică sunt lucruri foarte serioase. Câtă credibilitate poate să mai aibă această țară în care se vorbește de lucruri foarte grave peste care se trece cu un concediu medical.

Într-o societate normală în care premierul nu ar fi cercetat de DNA era un gest firesc. Nu trăim acest moment după părerea mea.Partidul care vrea să se identifice cu interesul național are o problemă foarte mare: Nu mai e credibil acest partid. Trebuie schimbat.

Acest Guvern nu mai poate să funcționeze. Noi nu mai putem introduce moțiune de cenzură. Principala condiție ca să poată să facă ceva un politician e să aibă credibilitate. Victor Ponta nu mai are„, a declarat Marian Petrache.

Secretarul general al PNL a mai declarat că nici Parlamentul nu mai are credibilitate și că majoritatea ar trebui schimbată.

Imediat după alegerile prezidențiale am fost unul din cei care au susținut nevoia unor alegeri anticipate pentru că există în societate așteptarea unei noi majorității și pentru că acest Parlament a dovedit că nu mai are credibilitate. La toamnă vom încerca o nouă moțiune în încercarea noastră de a demite acest Guvern„, a mai spus Marian Petrache.