Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a fost găsită decedată într-un lac din Capitală

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a fost găsită decedată într-un lac din Capitală
Sursa foto: politiaromana.ro

UPDATE: Matei Vali Cătălina, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, a fost găsită decedată într-un lac din Capitală.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a anunțat Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Matei Vali Cătălina (43 de ani), secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, a fost dată dispărută și este căutată de poliţişti. Ea a fost dată în urmărire națională.

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti, dată dispărută

„Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariția unei femei care a plecat în cursul acestei dimineți de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent”, a transmis Poliția Capitalei.

Matei Vali Cătălina are 160 cm și 60 kg. Când a plecat de acasă, era îmbrăcată cu un pulover gri, pantaloni bleumarin și adidași albi.

„Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`