Sebastian Ghiță: Ion Iliescu nu se abține și nu poate lăsa societatea în pace. Cred că a făcut un rău lui Dragnea care azi e propusul lui Iliescu (VIDEO)

Publicat: 22 07. 2015, 21:27
Foto: dcnews.ro

Sebastian Ghiță a spus miercuri că Iliescu este un „nostalgic al Moscovei” care face rău PSD-ului.

În emisiunea „Ultimul cuvânt”, moderată de Cătălin Striblea, Ghiță a explicat că „Ion Iliescu nu se abține și nu poate lăsa societatea în pace. Cred că a făcut un rău lui Dragnea care azi e propusul lui Iliescu. E prima oară când Iliescu vine din nou la PSD după ce l-am enervat cu declarațiile mele. Azi a venit din nou. Un om la 80 de ani care nu are copii, care nu are pentru ce să lupte, care n-are ce să ne mai învețe, ne spune cum să ne conducem viața”.

În același timp, omul de afaceri a precizat că președintele de onoare al PSD ” trebuia să se abțină. Dacă era intelep și dacă nu avea interese să îl îngroape pe Dragnea și pe partid, Iliescu nu deschidea gura. Venea și spunea – îl votez pe nimeni”.

„Asta e ce nu îmi place. Ăsta e motivul pt care am plecat din PSD. Cred că azi, fără să contest din meritele lui Dragnea, a luptă pt Geoană, Ponta, Năstase, în toate alegerile prezidențiale a fost un factor cheie, și la referendum, și am pierdut”, a spus Ghiță.

Omul de afaceri nu a negat abilitățile lui Dragnea, și anume că „a fost un bun organizator, de aceea colegii l-au apreciat”, însă „să îl văd pe Iliescu că îl propune e ceva de neînțeles. E bătrân, dar se bagă. Azi ne-a propus președintele celui mai mare partid”.

Sebastian Ghiță: Ion Iliescu nu se abține și nu poate lăsa societatea în pace.

De altfel, în cursul zilei de miercuriSebastian Ghiţă a remis un comunicat de presă, în care a punctat ideea de a susţine tinerii care se vor implica în politică. Iată integral declaraţia deputatului Sebastian Ghiţă:

Imi pare rau ca PSD este astazi in situatia aceasta. Sunt convins ca Liviu Dragnea a luptat in alegeri pentru Geoana, Ponta si la referendum. Cei din PSD l au apreciat pentru organizare si rezultate.

Ce nu mi place este ca Ion Iliescu a facut propunerea cu Dragnea. Putea sa se abtina. Iliescu este un nostalgic al Moscovei si face rau PSD ului. Nu trebuia sa l propuna pe Dragnea. Aceste structuri emanate din decembrie rosu ’89 care conduc Romania vor disparea.

Astazi toti oamenii tineri stiu ca simbolurile PNL si PSD respectiv Quintus si Iliescu au colaborat cu Securitatea. Vad ca ei conduc congrese si ei numesc sefi la partide si candidati in functii.

Sa nu uitam ca Antonescu a fost gonit din PNL de Quintus iar Ponta astazi a pierdut in fata in fata lui Ion Iliescu.

ROMANIA are nevoie de partide tinere. Voi face orice efort pentru a sustine tinerii care vor sa construiasca Progres Romania.
Sebastian Ghiţă