Sebastian Burduja: O să îi întrebăm şi pe bucureşteni, foarte direct, dacă mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat

Publicat: 25 01. 2024, 09:15
Actualizat: 25 01. 2024, 09:17
Foto: captura video.

Sebastian Burduja, președintele PNL București, a declarat, miercuri, că în perioada următoare bucureștenii vor fi întrebați într-un sondaj dacă mai merită Nicușor Dan susținerea PNL pentru un al doilea mandat.

Sebastian Burduja, precizări privind sprijinul pentru Nicușor Dan

„Vă spun un lucru în premieră, că o să îi întrebăm şi pe bucureşteni, foarte direct, mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat? Vom face un sondaj public, în care toţi se vor putea pronunţa”, a precizat Burduja în emisiunea România Politică de la Prima News, potrivit gandul.ro.

Liderul PNL București a precizat că „nu i se pare că Bucureştiul arată pe cât de bine ar trebui să arate” și a subliniat faptul că PIB-ul Bucureştiului este peste multe Capitale europene, dar „avem o administraţie foarte proastă”.

Sebastian Burduja a mai spus că și la nivelul PNL vor avea o evaluare finală în perioada următoare privind mandatul primarului Capitalei.

„Suntem în plin proces de evaluare pentru mandatul actual al domnului Nicuşor, ce a făcut până acum şi se împlineşte în curând un an de când PNL i-a lăsat un decalog, 10 subiecte domnului Nicuşor. Dânsul a răspuns după şase luni, a răspuns în ultima zi, i-am parcurs răspunsul, îl evaluez, împreună cu colegii mei, eu nu sunt convins dar vom avea o evaluare finală în perioada următoare”, a declarat Sebastian Burduja