Se pregătește demisia lui Tudorel Toader? Deputat ALDE: "Se pare că nu ar mai fi ministru al Coaliției. Nu înțeleg pe cine reprezintă dânsul în guvernul Grindeanu"

Publicat: 05 04. 2017, 17:06

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, are parte din ce în ce mai mulți contestatari din partea coaliției guvernamentale după ce săptămâna trecută a decis în urma verificării activității DNA-ului și a Parchetului General că nu se impune demararea procesului de revocare a lui Lazăr și Kovesi.

Ultimul contestatar al ministrului este deputatul ALDE Steluța Cătăniciu care a lansat un atac la adresa lui Tudorel Toader despre care a afirmat că nu știe ce căută și pe cine reprezintă în guvern.

"Se pare că nu ar mai fi ministru al Coaliției", a spus Steluța Cătăniciu, într-o intervenție telefonică la Antena 3, conform Hotnews. "Chiar nu mai înțeleg ce se întâmplă (), nu înțeleg pe cine reprezintă dânsul în guvernul Grindeanu", a continuat deputatul.

Steluța Cătăniciu este în special nemulțumiță de proiectul ministrului de modificare a codurilor penale care stipulează să nu mai existe prag pentru incriminarea abuzului în serviciu și de declarația acestuia că nu se teme de o eventuală demitere. Aceasta susține că decizia ministrului va fi decontată politic de PSD și ALDE.

"Eu cred că în acest moment guvernul Grindeanu are o problemă", a concluzionat deputatul ALDE cu referire la ministrul Justiției.

Aceste declarații vin în contextul în care Steluța Cătăniciu a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritatte (ANI).