”Se dispun cauțiuni aberante când toată averea mea e sub sechestru” Udrea: Se urmărește să se ceară arestarea mea pentru nerespectarea controlului judiciar (VIDEO)

Publicat: 02 11. 2015, 12:04

Elena Udrea a susținut că i s-a fixat o cauțiune atât de mare în noul dosar, de cinci milioane de euro, tocmai ca să nu o poată plăti și să se ceară arestarea sa preventivă pentru că nu a respectat controlul judiciar.

Mi s-au adus o nouă acuzație, cea de complicitate la abuz în serviciu. Voi da declarații săptămâna viitoare.

Mi s-a instituit prin controlul judiciar obligația de a nu vorbi despre dosar în public. Sunt convinsă că se dispun cauțiuni aberante în condițiile în care toată averea mea e sub sechestru. Se urmărește să se ceară arestarea mea pentru nerespectarea controlului judiciar.

Trebuie să plătesc până mâine. Am făcut toate contestațiile, toate plângerile posibile și aștept să văd de la DNA dacă pot pune la cauțiune bunurile sechestrate.

Sunt cinci milioane de lei. Nu poți împrumuta banii ăștia de la cineva. Nu cred că cineva vrea să se expună riscului de a fi căutat și arestat a doua zi pentru că a ajutat-o pe Elena Udrea.
Dacă mi se respinge cererea, voi face voi face o cerere de audiență la Laura Codruța Kovesi”, a susținut Elena Udrea.

Aceasta a fost audiată la DNA într-un nou dosar ce vizează împrumutul pe care l-a luat de la BRD.

#DIRECT_ONE_w4yig5#