Schimb dur de replici între Teodor Atanasiu și Gheorghe Piperea privind propunerea pentru președinția PNL București

Publicat: 21 06. 2016, 18:35
Foto: B1

Prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu și avocatul Gheorghe Piperea au avut un schimb mai dur de replici privind informația că celui din urmă i-a fost propusă șefia organizației de București a PNL.

Politicianul a declarat conform psnews.ro: " A fost, probabil, propunerea unui cetăţean din PNL, pentru că eu nu am auzit ca partidul să-i facă o asemenea propunere", negând astfel că ar exista un interes pentru aducerea lui Gheorghe Piperea în rândul liberalilor. Atanasiu a mai completat că numele viitor președinte de organizație municipală va fi anunțat săptămâna viitoare și ca i se pare normal să fie cineva din interior"..

Replica avocatului nu s-a lăsat așteptă și s-a dovedid a fi la fel de virulentă. Piperea a declarat conform DCnews: " Dl Atanasiu declară niște chestii de natură a stârni un scandal pe care nu mi-l doresc. Cred, la modul ne-orgolios, ci doar rezonabil, că domnul în cauză ar face bine să tacă și să facă cei zece pași în spate de care vorbeam săptamâna trecută. Omul, probabil, nu a înțeles că rolul său în politică nu mai este atât de important sau, și mai mult, că este una dintre figurile "mulțumită" cărora PNL a obținut 15% în alegerile locale în București și una dintre feţele pe care peste 67% dintre bucureșteni nu mai vor să le vadă, refuzând, pur si simplu, să iasă la vot."

Avocatul i-a recomandat prim-vicepreședintelui liberal să se informeze înainte de a vorbi, fie de la liderii partidului, fie din presă. De asemenea, Gheorghe Piperea a mai completat: "Oricum, s-ar prea putea ca lumea să afle curând cam ce rol a avut domnul în cauză și în ce modalitate s-a implicat domnia sa în opoziția acerbă la legea dării în plată. Cei care vor amănunte, au aici un indiciu : un vice de la BNR avea (are) o consiliera".

Gheorghe Piperea a anuțat marți că a refuzat preluarea conducerii PNL București. Mai multe detalii aici.