Scene de groază pentru o britanică în Mallorca: A fost violată într-un club de fițe în văzul tuturor și nimeni nu a intervenit

Publicat: 28 07. 2013, 18:34
O tânără din Marea Britanie a fost violată de câțiva bărbați în prezența a sute de persoane, într-un club de fițe din localitatea spaniolă Mallorca.Lauren Walsh a povestit că la 17 ani a fost violată în...

O tânără din Marea Britanie a fost violată de câțiva bărbați în prezența a sute de persoane, într-un club de fițe din localitatea spaniolă Mallorca.

Lauren Walsh a povestit că la 17 ani a fost violată în grup, într-un club din Mallorca. Mai mulți bărbați au tras-o de lângă prietenii ei, au dezbrăcat-o și au violată de față cu toată lumea din club.

Șocant este că nimeni nu a intervenit pentru că au crezut că fetei îi plăcea. Muzica din club era prea tare pentru ca țipetele fetei să fie auzite, a povestit tânăra pentru Mirror.

Doi ani mai târziu, tânăra britanică și-a făcut curaj și a povestit scenele șocante pe care le-a trăit, avertizând tinerii să aibă foarte mare grijă când călătoresc în destinații de vacanță unde se consumă alcool în exces.