SCANDAL MONSTRU ÎN PNL! Liberalii se acuză între ei: “O bandă bolșevică ce preia puterea politică cu forța. Acești oameni reprezintă sistemul ticălos, hoț, parșiv, care a NENOROCIT această țară!" (VIDEO)

SCANDAL MONSTRU ÎN PNL! Liberalii se acuză între ei: “O bandă bolșevică ce preia puterea politică cu forța. Acești oameni reprezintă sistemul ticălos, hoț, parșiv, care a NENOROCIT această țară!" (VIDEO)

Scandal în PNL. Liberalii de la filiala Constanța se acuză de fraudă la votul intern pentru alegerea Biroului Politic local și se amenință cu Justiția.

Tabăra senatorului Vergil Chițac nu vrea să recunoască alegerile organizate vineri, afirmând că oamenii președintelui Gheorghe Dragomir “au ars paginile din regulamentul PNL unde se precizează că astfel de şedinţe se convoacă cu cinci zile înainte şi este imperios necesar să fie reconvocaţi toţi membrii din convocator” și că au adus oameni din afara partidului pentru a asigura cvorum.

Mai mult, „tabăra lui Chiţac”, pentru că, la Constanţa, aşa funcţionează PNL, împărţit în două tabere, cei ai lui Dragomir şi cei ai lui Chiţac, a transmis că a solicitat conducerii centrale a PNL să intervină de îndată pentru a demite conducerea filialei PNL Constanţa şi pentru a numi o conducere interimară, „cu mandatul de a asigura un cadru transparent şi statutar pentru finalizarea alegerilor interne”, scrie cugetliber.ro.

SCANDAL MONSTRU ÎN PNL! Liberalii se acuză între ei: “O bandă bolșevică ce preia puterea politică cu forța. Acești oameni reprezintă sistemul ticălos, hoț, parșiv, care a NENOROCIT această țară!"

#DIRECT_ONE_lo6t51#

Vergil Chițac scrie pe Facebook că „Dragomir și ai lui” sunt “o bandă bolșevică ce preia puterea politică cu forța, pentru că așa vrea ea.”

Prin vot, zic ei, dar după cum bine spunea cineva: "La bolșevici, adevărul și dreptatea se stabileau prin vot în biroul politic executiv". Exact ca la organizația județeană PNL Constanța. După cum vedeți, când minți se mai întâmplă să ți se usuce gura, că s-a săturat și ea de câte trebuie să îndure, iar apoi trebuie să alergi prin sală după apă ca să încerci să mai salvezi puțin din penibilitatea prestației la microfon.
Acești oameni reprezintă sistemul ticălos, hoț, parșiv, incompetent, prost și dăunător, care a nenorocit această țară! Ei atentează, concertat și în interes personal, la viețile noastre, ale tuturor cetățenilor. Nu dau doi bani pe țara asta, pe valorile morale sau pe lumea din jur. Vă asigur că nu voi ceda în fața lor. Pentru noi, pentru copiii noștri, pentru nepoții noștri. Aveți încredere!
”, adaugă Chițac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`