Scandal monstru făcut de Șoșoacă în Parlament, la ședința solemnă: „Gândacule, fă-te făină” / Cristian Seidler: „E plin de propagandă rusească în ceea ce spune”

Publicat: 04 12. 2023, 17:59
Actualizat: 04 12. 2023, 18:06
Foto: Inquam Photos / George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă a declanșat un nou scandal monstru în Parlament, chiar în cadrul ședinței solemne cu ocazia Zilei Naționale. Aceasta a țipat în timpul discursului susținut de reprezentanții UDMR, iar la un moment dat a jignit un coleg parlamentar spunându-i: “Gândacule, fă-te făină!”.

Despre acest scandal, deputatul USR Cristian Seidler a spus într-o intervenție în emisiunea Politica Zilei că a devenit ceva obișnuit ca Diana Șoșoacă să aibă un astfel de comportament în Parlament la ședințele reunite:

“Practic, nu contează care a fost subiectul, dacă nu se găsea unul provoca doamna Șoșoacă unul, pentru că deja la ultimele plenuri reunite de fiecare dată dânsa face din orice scandal acuzând pe toată lumea de trădare națională, în timp ce dânsa prin propaganda pe care o tot face și anume aceea ca România să iasă din UE și NATO servește clar fără amenajamente intereselor Rusiei. E plin de propagandă rusească în ceea ce spune dânsa și asta este cu adevărat trădare națională”.

Cristian Seidler a explicat că ședința solemnă de la Parlament s-a ținut luni, în a patra zi de la evenimentele dedicate Zilei Naționale pentru că parlamentarii nu mai erau în București joi sau vineri:

“Joi, vineri toată lumea a vrut să fie în circumscripție ca să se vadă în față la paradele militare din județe, așa că nu s-a putut face altă dată”.

La rândul său, Dan Vîlceanu a spus că absența președintelui de la ședința solemnă, dar și scandalul făcut de Șoșoacă nu mai sunt o surpriză:

„Nu cred că se aștepta cineva ca președintele să vină în Parlament. Dacă nu a fost anul trecut, acum doi ani, de ce ar veni anul ăsta? Președintele nu a mai fost de când a depus jurământul. Nu cred că se aștepta cineva să fie prezent. De altfel nici scandalul doameni Șoșoacă nu mai e o surpriză. Deja intrăm într-o rutină din aceasta care cred că o să ne plictisească. Oamenii s-au plictisit deja de președintele României și nu îi mai miră nimic din ceea ce face. Oamneii mai pot să își spună o părere dar în scurt timp toate lucrurile acestea nu o să mai mire pe nimeni și o să avem un electorat care abia așteptă să ajungă la vot să poată vota inclusiv în legătură cu aceste lucruri”.