SCANDAL la audierea miniștrilor în comisiile de specialitate. Eugen Tomac a PĂRĂSIT sala: ”Este un ABUZ” (VIDEO)

Publicat: 04 01. 2017, 09:26

Mihaela Virginia Toader, ministrul delegat pentru Fonduri Europene a primit un aviz pozitiv miercuri din partea comsiei de specialitate din Parlament. Un mic scandal a avut loc însă în timpul audierii lui Toader, deputatul PMP Eugen Tomac, părăsind sala.

„De fiecare dată, la audieri de miniști, la care cred că ați mai participat, eu sigur am mai participat, se strâng întrebările, iar doamna ministru, din respect pentru noi toți, va răspunde foarte scurt la toate. Asta e logica, mai mult ca procedură, doamna președintă a întrebat, n-a fost nicio obiecție, nu putem schimba procedura în timpul audierilor, dar ca să înțeleagă toată lumea că nu vrem să vă dezavantajăm, ci problema este că răspunde doar la întrebarea domnului Tomac și se termină”, a spus Victor Ponta.

„Este un abuz ceea ce se întâmplă în clipa de față pentru că eu, ca parlamentar, dacă am 20 de întrebari, pe toate vreu să i le pun pentru că sunt audieri pentru funcția de ministru în Guvernul României”, a fost replica lui Eugen Tomac.

Cabinetul Grindeanu: Audieri cu SCANDAL în comisii. Eugen Tomac a PĂRĂSIT sala

#DIRECT_ONE_icij07#