SCANDAL în PNL! Orban: Ne vom DESPĂRȚI! / Zamfir, REPLICĂ DURĂ după ce a fost AMENINȚAT CU EXCLUDEREA din partid

SCANDAL în PNL! Orban: Ne vom DESPĂRȚI! / Zamfir, REPLICĂ DURĂ după ce a fost AMENINȚAT CU EXCLUDEREA din partid

Scandal pe scena politică românească! Conflicte nu sunt doar în PSD, ci și în PNL. Ludovic Orban a amenințat, joi, un senator liberal cu excluderea din partid.

Cel vizat este Daniel Zamfir.

Șeful PNL spune că acesta a întreprins o inițiativă care contravine politicii partidului.

Sunt proiecte asumate de partid, care parcurg o procedură internă de vot și avizare, și cele inițiate individual de parlamentari. Proiectul privind plafonarea dobânzilor nu este susținut de PNL, dar nu pot restrânge dreptul nimănui de a avea inițiativă.

Domnul Zamfir are și alte atitudini neconforme cu deciziile partidului și, dacă va continua pe linia asta, ne vom despărți”, a declarat Ludovic Orban, la interviurile Libertatea Live.

în replică, Zamfir a declarat pentru stiripesurse.ro că a fost singurul parlamentar PNL care a luat atitudine față de schimbările fiscale impuse de PSD.

La care decizie neconformă se referă domnul Orban, la faptul că l-am chemat pe domnul Mișa, deși era vacanță parlamentară, pentru a discuta despre Declarația 600? După audierea domnului Mișa se întâmplă lucruri, iar ministrul a anunțat public o serie de modificări.

Nu știu dacă trebuie să dau socoteală că am fost singurul parlamentar PNL care a luat atitudine pentru oamenii cu profesii liberale.

M-au lăsat singur, pentru că niciun coleg, din păcate, nu a participat la audierea ministrului Mișa. Eu asta am crezut și cred că trebuie să fac ca liberal, ca parlamentar al PNL.

Nu știu dacă sunt pe linia domnului Orban personal, dar eu zic că sunt pe linia a ceea ce trebuie să facă Partidul Național Liberal”, a declarat Zamfir.

Daniel Zamfir a explicat că nu își va retrage proiectul de lege privind plafonarea dobânzilor, în schimb îl va prezenta în detaliu la proxima ședință de partid.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților